Les jugadores del Granadilla celebren el gol mentre Misa, portera del Madrid, intenta trobar-hi una explicació (EFE)

Patacada del Reial Madrid a la Lliga F abans del clàssic

L'equip blanc, que aspirava a posar pressió al Barça, cau per sorpresa davant el Granadilla (0-1)
Redacció Esport3 Actualitzat

El Reial Madrid aspirava a arribar al clàssic contra el Barça, dissabte que ve (18.15), amb un desavantatge no gaire ampli. I, aprofitant que l'equip blaugrana estarà al mig dels partits de quarts de final de la Champions contra la Roma, mirar de sorprendre les de Jonatan Giráldez. Un pla gairebé utòpic que se n'ha anat en orris fins i tot abans de poder-lo executar. La derrota per sorpresa de les blanques a casa davant del Granadilla (0-1) les deixa a 10 punts de les blaugranes abans del clàssic del Johan Cruyff. 

És tot just la segona derrota a la Lliga per a les d'Alberto Toril. La primera va ser a mans del Barça, a principis de novembre (0-4). La veterana Mariajo Pérez -38 anys- va ser l'autora de l'únic gol del partit, ja a les acaballes del partit (84'), després que el conjunt blanc no trobés la manera de batre la porteria de l'equip canari.

Les desgràcies no venen soles per a un Reial Madrid que a més va veure com el seu últim fitxatge, la colombiana Linda Caicedo, havia d'abandonar el camp encara a la primera part per lesió. A hores d'ara, no se sap encara si podrà jugar el clàssic       

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut