Futbol

Pacheta explota contra els àrbitres: "N'estic cansat, collons"

Els jugadors i l'entrenador del Valladolid i el públic del José Zorrilla han explotat contra Munuera Montero al final del partit contra el Reial Madrid

Redacció Esport3Actualitzat

Minut 80 del partit entre el Valladolid i el Reial Madrid. Els dos equips havien disposat d'ocasions, però cap dels dos havia aconseguit avançar-se en el marcador.

Els locals, per culpa de la gran actuació de Thibaut Courtois, mentre que els visitants no aconseguien rematar entre els tres pals.

Però, a la sortida d'un córner, tot ha canviat. Kroos ha posat la pilota a l'interior de l'àrea i, després d'un remat de cap de Rüdiger, l'esfèrica ha picat a la mà de Javi Sánchez.

Els jugadors del Reial Madrid han protestat i, tot i que l'àrbitre del partit, Munuera Montero, en una primera instància no ha xiulat penal, el VAR l'ha avisat, ha anat a revisar la jugada i ha acabat assenyalant-lo.

Sergio León ha protestat la decisió i ha acabat expulsat, i Benzema no ha perdonat des dels onze metres i ha avançat els blancs. Els d'Ancelotti, amb un segon gol del francès, s'han acabat emportant el partit per 0 gols a 2.

El públic i Pacheta, indignats

Quan l'àrbitre ha xiulat el final del duel, el públic del José Zorrilla ha explotat. Xiulets, crits i insults s'han dirigit cap a un àrbitre a qui culpaven de la derrota.

En l'entrevista a peu de camp i en la roda de premsa posterior al duel, l'entrenador del Valladolid, Pacheta, ha criticat amb duresa el criteri arbitral de la Lliga a l'hora de xiular penal per mans.

"N'estic cansat, collons. Que les xiulin totes i sabrem per on anem. Estic indignat. A mi no me n'han xiulat algunes, i aquesta sí. No entenc res."

 

 

El resum del Valladolid-Reial Madrid (0-2)

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut