Oblak ja s'entrena amb normalitat amb l'equip (@Atleti)

Oblak rep l'alta mèdica i entra en la convocatòria de l'Atlètic contra el Bayer Leverkusen

El porter "colchonero" ja està recuperat de la luxació de l'espatlla esquerra que es va fer en el partit contra el Vila-real i ja ha entrat a la llista del primer equip per jugar el partit de Champions a Alemanya
Actualitzat

L'argentí Diego Simeone, entrenador de l'Atlètic de Madrid, ja pot disposar del porter eslovè Jan Oblak, que ja té l'alta mèdica 68 dies després de la luxació a l'espatlla esquerra que es va fer en el partit de Lliga davant del Vila-real. Oblak ja està a punt per tornar a la competició en el tram decisiu de la temporada i ja ha entrat a la llista de Simeone per jugar el partit de Champions contra el Bayer Leverkusen. 

L'eslovè, des de la seva lesió el 12 de desembre de 2016, s'ha perdut 15 partits de competició oficial, 8 de Lliga i 7 de Copa del Rei, encara que realment han estat els vuit del campionat, on era el titular, ja que a la Copa el primer porter era Miguel Ángel Moyà. El balear ha suplert la seva baixa amb garanties. A la Lliga, l'Atlètic no ha perdut cap dels vuit partits disputats des de la lesió d'Oblak, amb sis triomfs i dos empats; cinc d'aquests partits sense gol en contra. En la Copa, els de Simeone van arribar fins a semifinals, amb tres victòries, dos empats i dues derrotes, davant el Las Palmas i el Barça. 

Ara, el porter eslovè està de tornada. La seva recuperació ha estat més ràpida del que s'esperava. En principi, el període estimat de baixa amb aquest tipus de lesions que requereixen intervenció quirúrgica s'acosta als tres mesos, però ha estat tres setmanes menys. Tot i que ja està disponible, el seu retorn a la titularitat no sembla tan imminent. Per jugar contra el Bayern, Diego Simeone ha convocat per a Alemanya els seus tres porters, Moyà, Moreira i Oblak, de manera que un dels tres haurà de ser descartat per al partit. 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut