Nous documents relacionen una empresa contractada pel Barça amb els missatges difamatoris contra l'entorn del club

La cadena SER aporta documentació que vincula aparentment I3 Ventures, contractada pel Barça, amb els comptes que difonien missatges denigrants cap a jugadors, tècnics o presidenciables del club
Actualitzat
TEMA:
Josep Maria Bartomeu

L'emissora SER ha aportat documentació per demostrar que una empresa contractada pel Barça hauria estat publicant a les xarxes socials contra jugadors, mitjans de comunicació i possibles candidats a la presidència del club.

El Barça va admetre la seva relació contractual amb I3 Ventures, però va limitar-la a la gestió de la reputació del club i al monitoratge de l'activitat relacionada amb l'entitat en els entorns digitals, i va afegir que si es demostra la vinculació d'I3 Ventures amb els comptes esmentats, rescindirà el contracte.

La mateixa empresa també va negar en un comunicat que els comptes publicats fossin seus.

 

Els nous documents publicats al programa "El Larguero" demostrarien el lligam entre les empreses I3 Venture i Nicestream, que tenen el mateix administrador, la pàgina web respetodeporte.com, i un dels perfils de Facebook i Twitter (Respeto y Deporte) que han anat publicant missatges contraris a diferents elements de l'entorn blaugrana, com Víctor Font, Joan Laporta o Jaume Roures, però també Gerard Piqué, Xavi o Josep Guardiola.

Els comptes mencionats en la investigació sumarien més de 175.000 seguidors.

La SER, a més, ha fet públic un informe de 36 pàgines enviat per Nicestream al Barça en què es detallen els moviments d'aquests comptes, adjuntant-hi informació de la seva activitat només a l'abast dels administradors.

En l'informe també hi ha un seguiment de l'activitat a les xarxes de diversos comptes que puguin ser elements influents dins el barcelonisme. En el dossier hi ha una anàlisi molt detallada de les mencions a la figura del president, Josep Maria Bartomeu.

ARXIVAT A:
Josep Maria Bartomeu
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut