Nishikori - Klizan i Ferrer - Andújar, les semifinals del Barcelona Open Banc Sabadell

El vigent campió, Kei Nisihikori, jugarà en una de les semifinals del torneig barceloní contra el botxí de Tommy Robredo en quarts, Martin Klizan. L'altra semifinal la jugaran David Ferrer i Pablo Andújar
Actualitzat

Tommy Robredo ha quedat eliminat en els quarts del torneig Barcelona Open Banc Sabadell. L'olotí ha perdut davant l'eslovac Martin Klizan en dos sets (7-6, 6-4). Klizan, tot i cometre cinc dobles faltes, no ha cedit el seu servei en cap ocasió mentre que ha aconseguit trencar el de Robredo una vegada en el segon set. Suficient per acabar guanyant l'enfrontament i passar a semifinals.  El seu rival següent serà el vigent campió del torneig, Kei Nishikori. El japonès ha hagut d'arribar al tercer set per superar el castellonenc Roberto Bautista (6-2, 3-6, 6-1).

En l'altra semifinal del torneig barceloní, David Ferrer jugarà contra Pablo Andújar. El tenista de Xàbia ha derrotat en quarts l'alemany Philipp Kohlschreiber (6-3, 7-6). L'inici del segon set d'aquest matx ha estat trepidant, amb 6 trencaments de servei en els 7 primers jocs. Andújar, per la seva banda, ha fet fora del torneig Fabio Fognini (6-1, 6-3). L'italià, botxí de Nadal en la ronda prèvia, no ha estat tan encertat en quarts.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut