De Tomás i Embarba, dos ex de l'Espanyol, al final del partit de Vallecas de diumenge

Ni Raúl de Tomás ni els seus entrenadors troben RDT: "No té el cap aquí"

Els quatre solitaris gols de la temporada passada són un gran botí si es comparen amb els registres del curs 23-24. El seu extècnic és qui ha parlat més clar
Redacció Esport3 Actualitzat

Repetides mostres d'arrogància i indisciplina van enlletgir el final de Raúl de Tomás a l'Espanyol després de tres cursos que el van fer internacional. El club blanc-i-blau es va veure obligat a malvendre per 11 milions d'euros un futbolista amb una clàusula de 70. Dues temporades després, els números del davanter al Rayo Vallecano confirmen que el problema no era a Cornellà-el Prat.

A Vallecas, el més semblant a la seva zona de confort, el rendiment de De Tomás s'ha convertit en una desil·lusió recurrent. El seu tardà retorn la temporada 22-23 va fer que no s'hagués d'esperar al gener per debutar, un factor que es va utilitzar per justificar uns números minsos. Quatre solitaris gols en l'aplaudit Rayo d'Iraola, escassos registres en relació amb les expectatives generades però un generós botí si es compara amb el curs 23-24.

Un gol de penal i l'explicació de Francisco 

Només ha anotat un gol, a casa i de penal. És com si Raúl de Tomás hagués perdut la connexió amb RDT, el seu alter ego brillant. Un valuós testimoni, el seu entrenador fins fa unes setmanes, Francisco, apunta a motius personals en una conversa amb Relevo: "Ha estat el jugador de més qualitat que he tingut, però ni ell ni nosaltres hem aconseguit treure el seu millor rendiment. Al final el respecte va ser màxim, però el cap de Raúl possiblement no era al Rayo." El nou tècnicIñigo Pérez, no deu pensar gaire diferent si ja l'ha condemnat a la suplència, també en la derrota contra el descendit Almeria.  

On és el cap de De Tomás? Alguns mitjans asseguren que el Sevilla pensa en l'ariet de 29 anys per confiar-li el número 9. Pintor aficionat, el madrileny de mare dominicana no troba el traç que realci la seva obra.

El quadre d'RDT que es troba en parador desconegut
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut