Neymar surt en una llista amb un total de set esportistes (Reuters)
Futbol

Neymar figura entre la llista de les cent persones més influents del món, segons la revista "Time"

El jugador brasiler del Barça apareix en un llistat que fa cada any la prestigiosa revista nord-americana i que inclou personalitats de la política, dels negocis, de les arts o de l'esport, sense rànquing determinat i només separats pels sectors en els quals han destacat

Actualitzat

El jugador brasiler del FC Barcelona Neymar ha estat inclòs a la llista de les cent persones més influents del món difosa avui per la revista nord-americana "Time". La llista inclou personalitats de la política, dels negocis, de les arts o de l'esport, sense rànquing determinat i només separats pels sectors en els quals han destacat. Neymar està inclòs en una llista en la qual figuren un total de set esportistes, entre ells la gimnasta nord-americana Simone Biles, l'estrella del futbol americà Tom Brady, campió de la Superbowl amb els Patriots o el jugador de bàsquet LeBron James, campió de l'NBA l'any passat amb els Cleveland Cavaliers, però no hi apareixen ni Messi ni Cristiano Ronaldo.
 
David Beckham ha fet un breu resum de la trajectòria de Neymar i ha dit que, als seus 25 anys, "va camí de convertir-se en el millor jugador del món. Des que va firmar per a l'equip brasiler Santos, als 17 anys, Neymar és un talent excel·lent, un futbolista que només sorgeix una vegada en una generació, que té els seus aficionats als seus peus sempre que rep la pilota. Sempre m'ha impressionat la seva humilitat. És respectuós i vol aprendre", ha afegit el futbolista britànic i antic jugador del Reial Madrid.

 
Segons Beckham, l'actuació en el partit del 8 de març en el qual el Barça va derrotar per 6-1 el París Saint-Germain, amb dos gols marcats pel brasiler, un de penal, el col·loca com a favorit per ser el millor jugador del món. "Lionel Messi i Cristiano Ronaldo tenen un nou rival per reclamar aquell títol, i Neymar està llest per fer el seu moviment", ha afegit Beckham.

Anar al contingut