Nasser al-Khelaifi
Nasser al-Khelaifi i Neymar, en l'acte de presentació del jugador a París (Reuters)
Futbol

Nasser al-Khelaifi: "Neymar no ha vingut pels diners, podia haver anat a un altre equip cobrant més"

El propietari del París Saint-Germain ha assegurat que el brasiler és el millor jugador del món i que el fitxatge no és una venjança per l'interès del Barça per Verratti

Actualitzat

El president i propietari del París Saint-Germain, Nasser al-Khelaifi, s'ha mostrat content per la incorporació al seu equip de Neymar, al qual ha definit com "el millor futbolista del món".

Durant l'acte de presentació ha fet una breu introducció, però també ha anat entrant per iniciativa pròpia en les preguntes que alguns periodistes han fet al jugador.

"Gràcies per venir", ha començat, adreçant-se al brasiler. "Ets un ídol per al món sencer, i per a mi, el millor futbolista del món. Sempre hem somiat tenir-te i ara ets aquí."

Sobre els 222 milions d'euros que ha costat el traspàs ha dit: "Si us sembla car, penseu d'aquí dos anys. Potser llavors no el trobareu tan car", referint-se al creixement del mercat de jugadors any rere any.

També ha negat una qüestió que ha sorgit inevitablement, l'intent de fitxatge de Verratti, un jugador del PSG, per part del Barça encara no fa un mes. "L'interès per Neymar no ha estat una venjança per Verrati, de cap manera. Respectem molt el Barcelona i volem tenir-hi bones relacions. Els desitgem el millor".

Finalment, ha intervingut expressament quan un periodista britànic ha preguntat al futbolista que, si ha marxat a París per assumir un nou repte, si li semblaria que estaria llest aviat per al repte de la Premier League. Evidentment, Neymar ha evitat respondre a la pregunta directament, i ha dit que no pensa en cap altre lloc que no sigui el PSG, on acaba d'arribar.

Al-Khelaifi no ha pogut evitar una certa ofensa per la pregunta i ha dit que, com el mateix Neymar, li dol que el vegin com un jugador que es mou d'uns clubs a uns altres només per diners. "Ha vingut aquí pel repte i els objectius que li hem ofert. Si hagués volgut hauria pogut anar a un altre equip guanyant més diners".

Sobre els aspectes contractuals, el dirigent no ha volgut respondre si Neymar tindrà una clàusula de rescissió, i també ha explicat que ha estat el club, i no el jugador, qui ha pagat els 222 milions al Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut