Míchel també té clar on vol jugar la Champions com a local

El tècnic del Girona valora la classificació per a la màxima competició continental a "El matí de Catalunya Ràdio"
Redacció Esport3 Actualitzat

Aquest ha estat un cap de setmana que durarà anys. La històrica classificació per a la Champions el Girona ha enaltit encara més la feina de Míchel al capdavant d'un equip que fa només dos anys militava a la Segona Divisió. El tècnic madrileny ha valorat la gesta, assolida després de vèncer el Barça a la capital gironina, sensació inèdita, i ha parlat de com imagina la temporada vinent a "El matí de Catalunya Ràdio":

"El dia a dia és molt top i la nostra exigència sempre és anar a més. L'exigència creixerà perquè jugarem cada tres dies. És cert que haurem de canviar coses, serà una feina diferent de la que hem tingut fins ara però penso que estem preparats. M'agradaria que la base de l'any que ve siguin aquests jugadors. Quique (Cárcel) està fent feina i penso que farem, com sempre, un equipàs per a l'any que ve."

Si d'ell depengués escollir on jugar els partits com a local de la màxima competició continental, no hi ha debat. En aquest tema també va de la mà del seu director esportiu i de la seva extensió a la gespa, Aleix Garcia:

"Hem de fer canvis a Montilivi però crec que jugarem la Champions al nostre estadi i crec que és el millor per a nosaltres."

Per què vol que li toqui el Liverpool a la Champions?

El tècnic de 48 anys ha confessat la raó per la qual somia a enfrontar-se al Liverpool a la Champions, com va explicar dissabte:

"M'agradaria jugar a Liverpool, sobretot com a ciutadà de Vallecas, que sempre ens ha agradat el Liverpool. Necessitem que vinguin a Girona grans equips, com el Bayern, el Milan, la Juventus... qualsevol equip gran serà benvingut a Girona."

"This is Girona." Per si s'accepten idees de cara a futurs mosaics...

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut