Barça

Messi, amb un doblet, dona un punt al Barça en l'últim partit de la Lliga (2-2)

Punt final a la Lliga del campió, que ha fet 19 punts més que el Reial Madrid

Jordi GrauActualitzat

El Barça només ha pogut aconseguir un punt davant l'Eibar a Ipurua, en l'últim partit de la Lliga 2018-2019. Messi ha fet els dos gols del conjunt blaugrana.

Valverde s'ha pres el partit com un banc de proves per a la final de Copa, amb un onze que perfectament podria ser el de dissabte que ve contra el València. La pressió asfixiant de l'Eibar ha complicat molt la sortida de pilota dels catalans.

Un ex del Barça que podria tornar, Cucurella, ha fet l'un a zero aprofitant una relliscada de Piqué i afusellant Cillessen, que hauria pogut fer alguna cosa més per refusar la pilota.

En un minut, però, el Barça ha capgirat el marcador. Dues grans passades en profunditat de Vidal i Rakitic les ha aprofitat Messi per marcar un parell de gols definint amb una qualitat extraordinària davant de Dmitrovic.

En l'últim minut de la primera meitat, quan més controlat tenia el partit el Barça, una mala sortida de Cillessen amb el cap l'ha aprofitat De Blasis per fer un golàs que tornava a situar les taules.

En el descans Valverde ha fet entrar Wagué per Semedo, que ha rebut un cop al cap. Sergi Enrich ha tingut la primera bona oportunitat de la segona meitat, i Piqué i Malcom també han pogut moure el marcador a l'hora de partit.

A deu minuts per al final, Cucurella ha fallat un gol cantat; amb un Cillessen abatut, ha xutat als núvols. I ha acabat el matx amb empat a dos.

Punt final a la Lliga del campió, que ha fet 19 punts més que el Reial Madrid.

 

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut