El Mercedes de Nico Rosberg, al "pit-lane" (Reuters)

Mercedes demanda un enginyer perquè creu que estava espiant per a Ferrari

L'equip alemany emprendrà accions legals contra Benjamin Hoyle, que aquest mes acaba contracte i suposadament marxarà a l'escuderia italiana
Actualitzat

L'ombra de l'espionatge ha tornat a aparèixer a la Fórmula 1. D'acord amb una informació de Bloomberg, Mercedes demandarà un dels seus enginyers, Benjamin Hoyle, a qui acusa de guardar-se informació confidencial per facilitar-la a la competència, suposadament a Ferrari.

Hoyle treballava des del 2012 en el departament de desenvolupament de motors, que no només feia feina per a l'equip Mercedes, sinó també per a Force India, Williams i Lotus. El mes de maig va comunicar a l'equip la seva intenció de renovar quan el seu contracte expirés, al desembre.

Poc després, Mercedes es va assabentar que Hoyle tenia intenció de marxar a Ferrari i el va canviar de departament, assignant-li tasques sense relació directa amb l'F1. Malgrat això, l'equip assegura que l'enginyer va estar consultant i recopilant informació confidencial de l'F1. "La companyia ha fet els passos necessaris per preservar la seva propietat intel·lectual", ha afirmat en un comunicat.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut