Maverick Viñales fa la "pole" al Red Bull Ring de Spielberg (Reuters)

Maverick Viñales aconsegueix la "pole position" al Red Bull Ring de Spielberg

El pilot de Yamaha estarà seguit per la Ducati de Jack Miller i el líder del Mundial Fabio Quartararo
Àlex Ávila Actualitzat

El català Maverick Viñales ha aconseguit la "pole position" al GP d'Àustria. El de Roses ha estat el més ràpid sobre el Red Bull Ring de Spielberg i sortirà des de la primera posició a la cursa de demà. El pilot de Yamaha ha parat el cronòmetre en 1:23.450. Darrere seu sortirà Jack Miller, mentre que el líder del Mundial, el francès Fabio Quartararo, ho farà des de la tercera posició. 

La quarta posició ha estat per a Andrea Dovizioso. El pilot ha anunciat aquest mateix matí que no continuarà a Ducati la pròxima temporada. Els catalans Joan Mir i Àlex Rins, han classificat la Suzuki en la sisena i vuitena posició respectivament. Menys fortuna han tingut els germans Espargaró. Els de Granollers han caigut al mateix revolt amb un marge de 20" de diferència. Al final, Pol Espargaró ha classificat a la cinquena posició i el seu germà gran, l'Aleix, ho ha fet a la catorzena posició.

Fins a la divuitena posició hem de buscar el germà petit dels Márquez. Àlex Márquez ha estat un segon més lent que el líder de la classificació, amb un temps de 1:24.490. L'altre pilot d'Honda, el substitut de Marc Márquez, Stefan Bradl, ha estat dinovè. El català Tito Rabat ha finalitzat a la posició 21.

Aquests són els resultats de la classificació del GP d'Àustria al circuit del Red Bull Ring de Spielberg.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut