Matteo Trentin celebra la victòria a la línia d'arribada a Pinerolo (@giroditalia)

Matteo Trentin guanya la 18a etapa del Giro, la més llarga d'aquesta edició

L'italià de l'equip Ettix ha sorprès en la mateixa recta de meta els seus compatriotes Moreno Moser i Gianluca Brambilla, i ha alçat els braços després de passar-los com un autèntic torpede en una jornada sense canvis en la classificació general
Actualitzat

L'italià Matteo Trentin (Etixx) ha estat el guanyador de la divuitena etapa del Giro d'Itàlia que s'ha disputat entre Muggio i Pinerolo, de 240 quilòmetres, la més llarga d'aquesta edició i en la qual l'holandès Steven Kruijswijk (Lotto Jumbo) ha mantingut la "maglia rosa".

Trentin, de 26 anys, ha sorprès en la mateixa recta de meta els seus compatriotes Moreno Moser (Cannondale) i Gianluca Brambilla (Etixx) i ha alçat els braços després de passar-los com un autèntic torpede. El grup de favorits, encapçalat per Alejandro Valverde, ha entrat a la meta a 13.24 minuts amb el líder Kruijswijk un dia més de rosa. 

Aquest divendres es disputarà la dinovena etapa entre Pinerolo i Risoul, de 162 quilòmetres, amb final en alt i el pas pel coll de l'Agnello, la Cima Coppi per ser la més elevada en la present edició, amb 2.744 metres d'altitud i que pot ser decisiva de cara a la lluita per a la classificació general.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut