Vicente, satisfeta amb el rècord d'Espanya (Efe)

Maria Vicente bat el rècord d'Espanya de pentatló i aconsegueix el bitllet per a l'europeu

L'atleta de l'Hospitalet de Llobregat, de només 19 anys, ha aconseguit un total de 4.501 punts als campionats d'Espanya de pista coberta
Redacció Esport3 Actualitzat

Rècord d'Espanya de Maria Vicente al Campionat d'Espanya absolut d'atletisme en Pista Coberta a Gallur (Madrid). La de l'Hospitalet de Llobregat ha batut l'anterior marca en sumar 4.501 punts (l'anterior era de 4.412).  

Tot i la plusmarca ,Vicente ha admès que el resultat li ha deixat un resultat agredolç:

"Estic molt contenta perquè he fet marca personal i rècord d'Espanya, a més d'una possible classificació per al Campionat d'Europa, però és cert que esperava una miqueta més de mi mateixa."

Les puntuacions de l'atleta han estat així:

  • 800 m: 2' 19" 51
  • 60 tanques: 8" 25
  • Salt d'alçada: 1,75 m
  • Pes: 12,25
  • Salt de llargada: 6,49 m
Maria Vicente, a la prova del salt de llargada (Efe)

 

Amb aquest bon resultat, Maria Vicente es col·loca sisena al rànquing europeu del 2021 i assoleix el bitllet per a l'europeu de Torun, a Polònia. A l'atleta, de 19 anys, l'entrena ara Ramon Cid a Sant Sebastià, i s'ha mostrat molt satisfeta amb aquest canvi:

"Estic supercontenta amb les passes que estem fem, estic aprenent moltíssim i em veig amb més potencial a l'hora de competir. És el que busca qualsevol atleta. Estic contenta amb el canvi i d'aquí només podem anar cap amunt."


El palamosí Adel Mechaal s'ha classificat per a la final dels 3.000 metres. A Madrid, les proves s'allargaran durant tot el cap de setmana amb participacions com la de la banyolina Esther Guerrero en 1.500.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut