Marc Gasol: "Amb ganes de jugar a bàsquet i fer-ho a Girona"

El president del Bàsquet Girona s'ha presentat com a jugador de l'equip de LEB Or en un acte multitudinari a Fontajau
Cristina Busquets Actualitzat
TEMA:
Marc Gasol

En un acte amb molta gent a Fontajau, Marc Gasol ha aparegut vestit de curt. El president del Bàsquet Girona ha actuat alhora com a jugador presentat de l'equip que disputa la LEB Or.

"Ara tinc l'oportunitat única de demostrar a la gent que la implicació i el compromís amb el club, amb el bàsquet, és total" ha explicat l'exjugador de la NBA durant l'acte de presentació. 

Gasol ha assegurat que Girona era "l'única opció que va estudiar", ja que hi ha tingut un vincle emocional. Marc també ha volgut agrair a tota la gent que ha assistit a la presentació:

"Gràcies per venir. L'agraïment sempre serà etern i espero veure'us el divendres dia 3 de desembre, que juguem a casa i espero fer-ho des de la pista".

Des de fa 8 setmanes i mitja entrena amb el seu nou equip i l'objectiu és debutar en aquesta data, un partit que es podrà seguir en directe per Esport3

Marc Gasol va arribar a Girona procedent del Barça fa 15 anys. Va ser només una etapa de dos anys que recorda amb molta estima i ara vol viure aquesta nova etapa de la mà de la seva família.

Marc Gasol, amb la seva dona i la seva filla.

Abans que sortís a la pista, s'ha projectat aquest vídeo

 

 

El de Sant Boi ha explicat els motius pels quals torna a la ciutat on va deixar de jugar fa 13 anys:

 

 

Marc Gasol ha rebut ànims del seu amic Ricky Rubio per a la nova aventura que enceta:

ARXIVAT A:
Marc Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut