Luis Suárez ha evitat buscar excuses per haver deixat escapar el títol de lliga (Reuters)

Luis Suárez: "La lliga l'hem deixat escapar nosaltres mateixos"

El davanter uruguaià del Barça admet en una entrevista a Mundo Deportivo que cal fer autocrítica pels errors comesos i centrar-se a intentar guanyar la Champions
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Luis Suárez

Luis Suárez ha concedit una entrevista al diari "Mundo Deportivo" per repassar l'actualitat blaugrana. El davanter uruguaià del Barça dona la lliga per perduda tot i que encara queden dues jornades, però admet que cal fer autocrítica pels errors comesos i centrar-se a intentar guanyar la Champions per evitar acabar la temporada en blanc.

"A la Lliga hem de ser autocrítics, l'hem deixat escapar nosaltres mateixos. Som conscients que depeníem de nosaltres i no hem de buscar cap excusa. Ara, pel nostre orgull i pel prestigi del Barça, cal guanyar els dos partits que ens queden i després centrar-se de ple en l'únic títol que podem lluitar, que és la Champions. Si els que estem a dins de la plantilla rendim a l'altura de per què estem en aquest club, podem lluitar contra qualsevol. Una errada en un partit pot costar cara, per això hem d'estar molt atents i necessitem de tots per poder aconseguir la Champions".

Suárez ha insistit que no han de buscar excuses en algunes polèmiques decisions del VAR i ha reconegut que en alguns partits d'aquesta temporada no han estat a l'altura.

"Està clar que si haguéssim estat a l'altura en els partits com davant del Sevilla, que és un rival que et pot empatar, però sobretot a Vigo, que va ser un cop molt dur i just després venia l'Atlètic. Minimitzar els detalls del VAR de vegades és difícil. Sí que Gerard i el president van fer públiques les seves manifestacions, però crec que els rivals també estaven lluitant per coses importants com l'Athletic, el Getafe... i eren ells els perjudicats. En aquesta ocasió no només sortíem perjudicats nosaltres, però crec que no cal buscar tantes excuses, sinó ser autocrítics i afrontar la realitat".

ARXIVAT A:
Luis Suárez
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut