Luis Enrique: "No compto poder incorporar els jugadors que ja tenim fitxats fins al gener"

La lesió de Rafinha i la seva possible substitució ha estat el tema central de la roda de premsa de l'entrenador del FC Barcelona el dia abans del partit de Lliga al Camp Nou contra el Llevant
Actualitzat

La lesió de Rafinha ha centrat la roda de premsa de l'entrenador del FC Barcelona prèvia al partit contra el Llevant d'aquest diumenge. Luis Enrique Martínez ha descartat de manera contundent que la lesió de Rafinha obri la porta a la incorporació d'algun jugador en el seu lloc: "D'opcions, cap; som una plantilla que ha de resoldre les situacions negatives que es donen al llarg de la temporada." El tècnic pensa que aquesta baixa s'ha de solucionar amb els jugadors que tenen, els jugadors del filial, i afegeix: "No canvia gens el nostre plantejament, ni el que volem fer aquesta temporada."

La clau, per l'entrenador, és arribar fins al gener, ja que, segons diu: "En tres mesos podrem incorporar jugadors, i tenim una plantilla prou interessant per afrontar totes les competicions amb garanties." Luis Enrique, resignat, ha reconegut: "No compto poder incorporar els jugadors que ja tenim fitxats fins al gener." El responsable del primer equip també s'ha mostrat contundent a l'hora de negar la possibilitat que, davant les baixes al mig del camp, Messi o Neymar endarrereixin una mica la seva posició a la davantera.

Deixant de banda la lesió de Rafinha, el primer equip ja ha registrat set lesions. L'entrenador ha reconegut: "Hem tingut un començament de temporada molt més exigent que l'anterior, ja només amb les Supercopes que es van jugar en tan sols sis dies i amb viatges inclosos; però tant de bo la temporada que ve tinguem els mateixos problemes, perquè voldrà dir que hem guanyat molts títols."

L'altre nom propi de la roda de premsa, tot i que de manera fugaç, ha estat el porter Ter Stegen. Luis Enrique l'ha defensat: "Hauria d'estar afectat si hi hagués crítiques del seu entrenador, i no n'hi ha. Veig molt bé Marc-André." I, respecte al Llevant, el tècnic ha dit que espera un rival molt tancat al darrere. En la sessió d'entrenament matinal han treballat tots els jugadors disponibles del primer equip, a més de Gumbau i José Suárez, del filial. Amb la resta de companys hi havia Dani Alves, que podria rebre l'alta aquest mateix diumenge.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut