Futbol

Luis Enrique: "Clarament, hem salvat un punt"

El tècnic blaugrana ha fet autocrítica en declaracions al final del partit, però també ha lamentat la decisió arbitral en el gol fantasma i ha apostat per introduir la tecnologia en el futbol

Actualitzat

L'entrenador del Barça, Luis Enrique, ha estat crític amb el seu equip després de l'empat que el seu equip ha tret del camp del Betis (1-1). En la "flash interview" del final del partit, l'asturià, que ha fet rotacions importants aquest diumenge, ha reconegut que els seus homes no han jugat bé, i que el rival "els ha dominat tot el partit, almenys fins que han marcat l'1 a 0". Per això, no ha tingut complexos a l'hora de declarar que "avui no hem perdut un punt, sinó que, clarament, n'hem salvat un".

Luis Enrique també s'ha referit al gol fantasma del seu equip, sobre el qual s'ha pogut demostrar que hauria d'haver pujat al marcador. A la pregunta de l'entrevistador, ha estat irònic: "Sembla que ha entrat? Això és molt graciós. He vist una foto i la pilota és clarament a dins de la porteria."

Tot i això, el tècnic no ha volgut carregar contra Hernández Hernández: "Cal ajudar els àrbitres, si cal, introduint la tecnologia. Aquest serà el meu discurs sempre, encara que un dia ens perjudiqui la decisió final."

Finalment, Luis Enrique ha opinat que el mal partit i l'ensopegada del Barça al Benito Villamarín no afectaran el rendiment de l'equip de cara a la Copa, on d'aquí uns dies s'ha d'enfrontar a l'Atlètic de Madrid.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut