Lilian Thuram, en la presentació al Camp Nou del seu llibre contra el racisme (Europa Press)

Lilian Thuram, pacifista... però no tant

Redacció Esport3 Actualitzat

L'Inter de Milà ja fa un mes que va guanyar l'Scudetto (el títol de lliga de la Sèrie A). Tot i que ja l'havia celebrat, aquest diumenge, l'equip va jugar l'últim partit de lliga a casa i, per això, al final del partit els jugadors van voler fer una festa amb la seva afició.

Com en qualsevol celebració d'un equip es van sentir càntics a favor, però també alguns en contra dels seus eterns rivals, per exemple: "Qui no salta és blanc i negre", en relació amb la Juventus, que aquesta temporada ocupa la zona alta de la lliga, però a 26 punts del líder.

Un dels que se sumen al càntic és el jugador Marcus Thuram des de la gespa... fins que se li apropa el seu pare, Lilian Thuram, i li dona un bon calbot. Es dona la circumstància que ell va ser jugador de l'equip torinès entre el 2001 i el 2006, abans d'aterrar al Barça.
 


Thuram és conegut pel seu activisme a favor del pacifisme i en contra del racisme. És ambaixador de l'Unicef, ha escrit llibres sobre el racisme i té una fundació per erradicar el racisme que ha col·laborat en diverses ocasions amb la Fundació del FC Barcelona.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut