Albicy intenta deixar enrere Laprovittola (EFE)

L'estrena de Carles Duran a la banqueta no evita la novena derrota seguida del Divina Seguros Joventut (88-81)

El canvi de tècnic no ha acabat amb la mala ratxa de resultats dels verd-i-negres
Actualitzat

El Divina Seguros Joventut de Carles Duran ha perdut a la difícil pista del MoraBanc Andorra, tot i que ha començat bé el duel (88-81). Jerome Jordan (19 punts, 4 rebots) era superior a Landing Sanè, contracte temporal dels andorrans i que venia d'uns enormes partits en les victòries contra Barça i Madrid. La bona circulació de pilota permetia a la Penya trobar bons tirs. Però del 10 a 18 s'ha passat al 22 a 18 gràcies a uns minuts d'explosivitat del perímetre local, amb Andrew Albicy (13 punts) i Jaka Blazic (15 punts), imparables. Hi ha hagut resposta de Nicolás Laprovittola (14 punts, 7 assistències) i del mateix Jerome Jordan, i també un bonic intercanvi de cops ha deixat el 40-41 al descans.

L'arrencada del tercer quart ha estat similar a la del primer. Mestratge de Laprovittola en la direcció, i el ritme lent que imposava incomodava l'equip de Joan Peñarroya. Els de Duran s'han posat amb un 50 a 56 a favor, però s'han tornat a encallar. I han vingut més minuts d'inspiració del perímetre andorrà, aquesta vegada amb Jaime Fernández (18 punts, 5 assistències) de protagonista. Parcial de 13 a 0. S'ha frenat a temps i s'ha entrat en l'últim quart amb avantatge local, però no definitiu. La resistència verd-i-negre, sempre de mans de Laprovittola i un Jordan imperial als dos cèrcols (la seva potència i intensitat ha acabat lesionant del pivot local Moussa Diagné).

La bona notícia per al Divina Joventut és que, en els darrers minuts, més jugadors han sumat en atac. I això ha permès un final ajustat. Però la mala notícia ha estat que un exverd-i-negre, David Jelínek (21 punts, 5 rebots), ha anotat 5 punts seguits que ja no han obtingut resposta. El txec ha acabat amb 21 punts i el Divina Joventut, malgrat la bona imatge, no ha obtingut el tan anhelat premi de guanyar per primera vegada fora de casa.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut