L'Espanyol rep el Betis amb l'obligació de guanyar en el retorn de Rubi a l'RCDE Stadium

Als blanc-i-blaus, cuers de la classificació, només els serveix la victòria per començar a redreçar una situació cada vegada més crítica a la Lliga
Imma Casares Actualitzat

L'Espanyol rebrà el Betis a partir de les quatre de la tarda en el retorn de Rubi i Borja Iglesias a l'RCDE Stadium. Als blanc-i-blaus, cuers de la classificació, només els serveix la victòria per començar a redreçar una situació cada vegada més crítica.

Foto oficial de Mr. Chen flanquejat pel cos tècnic i envoltat dels seus jugadors i foto més distesa de Mr. Chen amb un Rubi pletòric. No és estrany. El tècnic de Vilassar acabava de classificar l'Espanyol per a Europa. Set mesos després, el partit contra el Betis de Rubi pot marcar el futur esportiu de l'equip. S'espera una afició enfurismada amb Rubi, i Machín el que espera és una afició centrada de manera única i exclusiva a ajudar l'equip.

La convocatòria de l'Espanyol la formen 18 jugadors, entre els quals hi ha Naldo, Javi López, Iturraspe i Ferreyra. Són baixa Melendo, Pipa, Lluís López i Pol Lozano.

Contra I'Osasuna, ara fa dues setmanes, es va tocar fons, però la part positiva és que, pitjor que aquell dia, les coses ja no s'hi poden fer, i tot fa pensar que la primera victòria a casa és més a prop.

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut