L'Espanyol femení cau golejat a casa contra la Fundació Albacete (2-4)

Les blanc-i-blaves han encaixat la segona derrota consecutiva i ocupen l'onzena posició de la classificació amb 13 punts en 12 jornades

L'Espanyol femení ha perdut contra la Fundació Albacete a casa per 2 a 4 en partit corresponent a la dotzena jornada de la Lliga Iberdrola. Les blanc-i-blaves han caigut a la Ciutat Esportiva Dani Jarque contra un rival que amb aquesta victòria les supera a la classificació.

Sofi ha inaugurat el marcador al minut 10 i Alba Redondo, poc abans del descans, ha fet el segon de les visitants. En l'inici de la represa, Paula Moreno ha retallat distàncies i ha donat esperances de remuntada, però Sara Navarro, de penal, i Carmen, al 84, han castigat la feblesa defensiva de les espanyolistes, que només han pogut maquillar la desfeta amb el segon gol de Paula Moreno.

Amb aquesta derrota, la segona consecutiva, l'Espanyol ocupa l'onzena posició de la classificació amb 13 punts, mentre que l'Albacete puja a la novena amb 15.