Sergio Ramos i Rubiales, protagonistes de les últimes filtracions d'El Confidencial

Les queixes de Sergio Ramos a Rubiales sobre el VAR: "Això del Barça és un escàndol"

L'aleshores defensa del Reial Madrid també li va retreure no assabentar-se abans de canvis importants a la selecció espanyola
Redacció Esport3 Actualitzat

Sergio Ramos va contactar l'any 2019 amb el president de l'RFEF, Luis Rubiales, per queixar-se de les actuacions del VAR durant els partits del Barça. Així ho ha desvelat El Confidencial, que ha publicat els missatges que es van intercanviar. En ells, Ramos denuncia de forma categòrica un suposat tracte de favor a l'equip blaugrana, després d'una victòria del Barça contra el Leganés.

Ramos: "Ens comença a preocupar greument el tema del VAR, sobretot amb el Barça. És una autèntica vergonya el que estan fent els àrbitres. Has vist la falta d'avui de Suárez al porter en el 2-1? És d'acudit."

La resposta diplomàtica que rep del president de l'RFEF tampoc fa cap gràcia a l'aleshores defensa del Reial Madrid.

Rubiales: "Bona tarda, Sergio. (...) Com saps, jo no entro en aquestes qüestions. Treballem dia a dia perquè l'estament arbitral tingui més mitjans i en millori l'eficàcia. (...) Entre tots hem d'intentar que millori. Una abraçada, ens veiem aviat."

Ramos: "Políticament molt correcte, enhorabona. Esperava una opinió personal sobre això del Barça ahir, que és un escàndol i estan ja destinats a guanyar la Lliga tant sí com no. Entenc la teva postura. Una forta abraçada."

Retrets també per la selecció espanyola

Segons les revelacions d'El Confidencial, uns mesos abans, Ramos ja havia enviat missatges amb retrets a Rubiales, en aquest cas per no informar-lo dels nomenaments de Hierro i Luis Enrique com a director esportiu i seleccionador, respectivament.

"Gràcies per tenir-me tan informat de canvis tan importants a la selecció."

"Rubiales, bon dia, ja m'explicaràs això del nou seleccionador, que, sincerament, no sé ni com pensa. No tinc cap notícia d'ell."

Les queixes del defensa no queden aquí i és Rubiales qui acaba tancant la conversa

Ramos: "T'has oblidat d'esmentar Luis Enrique? Ja veig que les persones canvien en funció del càrrec. A mi em continues tenint aquí com quan estaves a l'AFE.

Rubiales: "Jo amb el seleccionador no he parlat de temes esportius. Sergio, jo hi soc també per a tot, SEMPRE. Una abraçada."

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut