Sara Ramírez i la xinesa nacionalitzada espanyola Shen Yanfei (Foto: RFETM)
Tenis taula

Les catalanes Sara Ramírez i Gàlia Dvorak es pengen un bronze en el campionat d'Europa

Sara Ramírez i Gàlia Dvorak han guanyat la medalla de bronze en la modalitat de dobles del campionat d'Europa de tenis taula que se celebra a Àustria. Les dues jugadores catalanes van formar part de les dues parelles que van caure a les semifinals de la competició, dominada per les dues parelles alemanyes.

Actualitzat
Sara Ramírez i Gàlia Dvorak han aconseguit la medalla de bronze en la modalitat de dobles del campionat d'Europa de tenis taula que se celebra a Àustria. Les dues jugadores catalanes van fer part de les dues parelles que van caure a les semifinals de la competició, dominada per les dues parelles alemanyes.

Ramírez, del Fotoprix Vic, feia parella amb Shen Yanfei (UCAM Múrcia) i van perdre a les semifinals amb les alemanyes Zhenqi Barthel i Xiaona Shan per 4-3, tot i haver guanyat els dos primers sets.

Tampoc van tenir sort a les semifinals la parella formada per Gàlia Dvorak (CN Mataró Quadis) i Matilda Eckholm (Fotoprix Vic), que van caure davant les campiones Petijssa Solja i Sabine Winter, també alemanyes, i també en set disputats sets.

La delegació espanyola no havia obtingut mai medalles en uns europeus i en aquesta ocasió s'ha penjat tres bronzes. 
Anar al contingut