Tenis

L'equip espanyol guanyador de la Davis arriba a Barajas

L'equip espanyol guanyador de la Copa Davis ha arribat aquesta matinada a l'aeroport de Barajas. L'alegria, però també el cansament per moltes hores de viatge i de celebracions, es reflectien a les cares dels tenistes, que han tornat amb la satisfacció d'haver guanyat l'Ensaladera quan ho tenien tot en contra, sobretot per l'absència de Nadal. Però tothom és substituïble i, de fet, ara caldrà buscar un recanvi a Emilio Sánchez Vicario, que ha confirmat que deixarà el càrrec. Albert Costa podria ocupar el seu lloc perquè "és el successor natural, i té les condicions tècniques i com a persona necessàries per al lloc", ha dit Emilio.

Actualitzat
L'equip espanyol ha aterrat a Barajas a les cinc del matí, i ja des d'aquí tots han marxat a les respectives llars. Fernando Verdasco i Feliciano López s'han quedat a Madrid, Marcel Granollers ha marxat cap a Barcelona i David Ferrer, cap a València. Els tenistes han arribat carregats, amb la medalla pel títol i la reproducció del trofeu, però sense l'autèntica Ensaladera, que arribarà la setmana que ve a Barcelona.

La Copa Davis farà la volta a Espanya, amb un circuit itinerant perquè tots els aficionats puguin fotografiar-se amb ella.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut