Toni Bou, amb la victòria al Trial de França, ha sumat el seu vint-i-sisè títol mundial

L'entorn d'un campió: Toni Bou i el seu equip celebren el títol mundial

Les primeres impressions de Toni Bou, el seu equip i la seva família després que el pilot de Piera hagi sumat el vint-i-sisè campionat del món de trial
Xavi Guillén Actualitzat

Toni Bou s'ha proclamat campió del món per vint-i-sisena vegada en guanyar el Trial de França. El pilot català, amb la victòria aconseguida a França, suma 13 campionats a l'aire lliure i 13 sota sostre, i explica que "aconseguir el títol amb una victòria sempre et fa estar més content".

 

 

El seu motxiller, Marc Freixa, explica quina és la seva aportació a l'equip del 26 vegades campió del món i posa especial èmfasi en la dificultat que hi ha a "guanyar set proves seguides".

 

 

El Trial de França, la prova que ha donat el campionat a Bou, s'ha viscut amb especial tranquil·litat dins de l'equip, tal com explica el seu mecànic, Jordi Riera. A més, apunta que treballar amb el pilot català "és un plaer".

 

 

Miquel Cirera, director de l'equip Montesa Honda, també ha volgut felicitar Toni Bou per la consecució del títol.

 

 

El pare de Toni Bou ha explicat que el seu fill "no perd la motivació i s'entrena molt" i que, "si el respecten les lesions", no sap on arribarà.

 

 

La mare seva mare, Imma Mena, ha explicat que ha estat clau que Bou no tingués problemes físics en el primer tram de la temporada i ha afirmat que el fet que s'hagi emportat les set primeres proves del mundial ha permès que el seu equip hagi "patit una mica menys".

 

 

La parella de Toni Bou, Esther Piquer, s'ha mostrat "molt contenta" per la consecució del vint-i-sisè títol mundial de Bou i ha explicat que "el fet de competir sense tenir lesions" ha comportat que el pilot català competís més tranquil.

 

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut