Dani Alves jugarà al Pumas la propera temporada

L'emotiva carta de comiat de Dani Alves a l'afició blaugrana

El brasiler ha publicat un escrit a les seves xarxes socials, on diu 'adeu' a la que ha estat la seva afició
Redacció Esport3 Actualitzat

Les hores prèvies al Trofeu Joan Gamper són complicades per a Dani Alves. El brasiler torna al Camp Nou després de signar amb el Pumas mexicà. Un partit en què aprofitarà per dir 'adeu' a l'afició que tants partits l'ha vist jugar al feu blaugrana. De fet, Alves no havia tingut ocasió d'acomiadar-se dels culers, en anunciar-se que no renovaria la vinculació amb el Barça aquest estiu.

El defensa brasiler ha publicat una carta dirigida a l'afició blaugrana a les xarxes socials. Alves es despulla davant dels culers i assegura que no podrà deixar de sentir-se mai un més a Can Barça.

La meva segona carta!

Hola culers,

Avui és un dia molt especial per a tots els barcelonistes i jo, com un més de vosaltres, no en podia quedar fora. Tot el que hem viscut aquí m'ha ensenyat que no importa on siguis, no importa quantes voltes donis, un cop ets culer, sempre ets culer.
Vaig marxar una vegada, vaig intentar tornar i ho vaig aconseguir, i altre cop he marxat. Però el destí m'ha tornat a portar de nou aquí.
No vull acomiadar-me de vosaltres. Vull veure-us una altra vegada, vull tornar a abraçar-vos, vull compartir més moments únics amb vosaltres. No sé si us n'heu adonat, però la vida sempre em torna a portar aquí, perquè els bons fills sempre tornen a casa per dir 'hola', mai per dir 'adeu'. Acomiadar-me no ha estat mai el meu punt fort. I és que no crec que ens puguem separar mai.

Estem connectats per ànima i sang. Les meves venes no són vermelles, són blaugranes. Cada cop que torno, el meu cor batega com el primer cop, el nus a l'estómac és inevitable i els records són memorables.
També vaig aprendre que tot passarà i que cal valorar la història... Així que, "oh, le, le; oh, la, la; ser del Barça és el millor que hi ha". Aquí teniu, per sempre, un culer boig, que no us deixarà d'estimar mai.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut