barça

Oficial: Dani Alves fitxa pel Pumas i tornarà al Camp Nou per jugar el Gamper

El brasiler tanca la seva incorporació a l'equip mexicà, el convidat pel Barça el 7 d'agost

Redacció Esport3Actualitzat

La carrera de Dani Alves és una capsa de sorpreses. Quan semblava que la història d'amor entre el brasiler i el Barça entrava en un parèntesi de temps indefinit, el defensa tornarà al Camp Nou un mes després d'haver posat punt final a la seva segona etapa com a culer. Als 39 anys el guanyador de 23 títols amb el FC Barcelona ha signat fins 2023 pel Pumas mexicà, el convidat al Gamper del 7 d'agost després de la renúncia de la Roma. Com si el destí no deixés que Alves s'allunyés de Barcelona.

Fa dies que enviava senyals a través de les xarxes que feien pensar que la seva nova aventura el portarà al país centreamericà, tot i que ni jugador ni club han confirmat res. Alves s'havia limitat a dir que no confirmaria res si no era a canvi d'un "bon tequila". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Alves (@danialves)

Lluny de pensar en la retirada, el "mariachi" Alves vol seguir jugant per disputar el Mundial de Qatar de la propera tardor i, si es pot, seguir omplint la seva vitrina de trofeus, la més llorejada del futbol mundial amb 42 copes.

Al Gamper, el "good crazy" podria encarregar-se de marcar alguna de les noves incorporacions del mercat d'estiu, com el seu compatriota Raphinha o el nou home gol, Lewandowski. La primavera del 2017, ja va ser visitant a l'estadi barcelonista amb la Juventus. Uns quarts de final de la Champions, després de la seva primera etapa blaugrana. Abans, entre el 2002 i el 2008, ho havia fet amb el Sevilla.

Anar al contingut