Milorad Mazic, en una imatge d'arxiu durant un partit de Champions (Reuters)
Lliga de Campions

L'àrbitre serbi Milorad Mazic, desginat per dirigir el Barça - Manchester City al Camp Nou

De 43 anys i internacional des del 2009, el col·legiat balcànic només ha xiulat un partit del conjunt blaugrana a la Champions, la temporada 2012-13, un partit que va acabar amb victòria contra l'Spartak de Moscou per 3 a 2

Actualitzat

El serbi Milorad Mazic ha estat l'àrbitre designat per dirigir el partit entre el FC Barcelona i el Manchester City, de la tercera jornada de la Lliga de Campions que es disputarà aquest dimecres al Camp Nou.  
 
Mazic, de 43 anys i internacional des de 2009, va dirigir aquest estiu la Supercopa d'Europa entre el Reial Madrid i el Sevilla, i al City li va arbitrar la passada campanya en els quarts de final a París contra el PSG (2-2). El col·legiat serbi també va dirigir un partit al conjunt anglès a la Champions 2012-13 a Dortmund (1-0), i aquella mateixa temporada va dirigir la victòria del FC Barcelona sobre l'Spartak de Moscou per 3-2 en l'únic precedent amb el conjunt blaugrana a la màxima competició europea.

Director d'una empresa de la indústria càrnica a Sèrbia, Mazic va arbitrar al Mundial sub-20 de 2013, el del Brasil absolut de 2014 i l'Eurocopa de França 2016, en què va dirigir l'Espanya-Turquia.
 

Anar al contingut