Els jugadors del Newcastle, en un dels últims partits de la Premier League (@NUFC)
Futbol internacional

L'Aràbia Saudita retira la intenció de comprar el Newcastle de la Premier League

Redacció Esport3Actualitzat

El consorci de l'Aràbia Saudita, PCP Capital Partners, fa marxa enrere en la seva voluntat de comprar el Newcastle United de la Premier League. L'operació s'ha estat negociant durant mesos i ha estat envoltada per força polèmica pel rebuig que suposava per una part de l'afició del mateix club i per diverses entitats britàniques que lluiten en favor dels drets humans com ara Amnistia Internacional, entre d'altres.

Quan semblava que estava molt a prop l'acord final entre el club i el consorci saudita, on hi té una important participació el príncep hereu de la corona, Mohammed bin Salman, s'han acabat trencant les negociacions i, en part, una de les causes seria la "incertesa de cara a la pròxima temporada" com a conseqüència de la pandèmia provocada pel coronavirus, segons es pot llegir en el comunicat emès pel fons d'inversió que pretenia comprar el club britànic.

El propietari del Newcastle, Mike Ashley, veu com s'esvaeix l'oferta de 300 milions de lliures que PCP Capital Partners havia posat a sobre de la taula.

 

Anar al contingut