Kevin Wilson intenta evitar el gol matiner de Matri (Foto: Reuters)

La Juventus supera el Celtic (0-3) i posa peu i mig als quarts de final de la Champions

La il·lusió del Celtic no va poder amb l'ofici d'una Juventus que va demostrar a Glasgow (0-3) per què és l'equip líder de la sèrie A. Un gol matiner de Matri, en una badada defensiva local, va permetre als piemontesos tenir sempre el control del partit, que van acabar sentenciant en el quart d'hora final amb els gols de Marchisio i Vucinic. La Juve posa més d'un peu i mig als quarts de final.

La il·lusió del Celtic no va poder amb l'ofici d'una Juventus que va demostrar a Glasgow (0-3) per què és l'equip líder de la sèrie A. Un gol matiner de Matri, en una badada defensiva local, va permetre els piemontesos tenir sempre el control del partit, que van acabar sentenciant en el quart d'hora final amb els gols de Marchisio i Vucinic. La Juve posa més d'un peu i mig als quarts de final.

No li va fer falta gaire combinació a la Juventus per superar una defensa local que va començar adormida. Una pilota llarga, amb poc perill aparent, no la va saber rebutjar Ambrose i va deixar sol Matri davant Forster. El xut del davanter italià el va treure de sota els pals Wilson, però l'àrbitre va interpretar que la pilota havia travessat la línia de gol. Per si de cas, en la jugada immediatament posterior, Marchisio havia aprofitat el refús per enviar la pilota a la xarxa. S'havien jugat encara no quatre minuts i l'equip d'Antonio Conte ja tenia la feina feta.

El Celtic va mostrar el seu esperit habitual, amb molta intensitat. Però la Juve va rebutjar sense gaires problemes els intents dels locals, tret d'un parell d'arribades de Commons. A la segona meitat es van accentuar les tendències i, amb més camp obert, la Juventus va poder sortir més al contracop. I en una d'aquestes arribades, la Juve va trenar una bona jugada, una jugada fulgurant que Marchisio va finalitzar amb una gran habilitat. 0-2 i el partit vist per a sentència. I per acabar de sentenciar també l'eliminatòria, en un nou contracop va arribar el gol de Vucinic, ja en el minut 82.