La victòria de Milan per 4 deumil·lèsimes és del tot imperceptible per a l'ull humà

La diferència més petita de la història del ciclisme

El corredor italia Jonathan Milan, de l'equip Bahrain, ha guanyat la segona etapa de la Volta a Croàcia per una diferència de 4 deumil·lèsimes de segon respecte al francès Pierre Barbier, el marge més petit que es recorda
Arcadi Alibés

L'avanç tecnològic incorporat últimament en el ciclisme permet que la "foto-finish", l'eina destinada a comprovar l'ordre de les arribades, pugui desxifrar fins a les deumil·lèsimes de segon. Avui, en la segona etapa de la Volta a Croàcia, amb final a Zadar, hi ha hagut la diferència més petita de la història entre el primer i el segon.

El francès Pierre Barbier, que ha aixecat els braços creient-se vencedor, ha creuat la línia a les 16 hores, 51 minuts, 24 segons i 9.572 deumil·lèsimes, per les 9.568 de l'italià Jonathan Milan, que ha estat, doncs, el guanyador de l'etapa per un marge de només 4 deumil·lèsimes de segon.

 

 

Això, traduït a distància i tenint en compte la velocitat que portaven, suposa que entre els dos tubulars hi ha hagut una imperceptible diferència de 0,72 mil·límetres, totalment impossible d'apreciar a cop d'ull.

A tot això, Milan, amb la seva segona victòria, consolida el liderat de la prova, que es pot veure cada tarda en directe pel Canal Esport3.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut