Ancelotti dialoga amb Benzema en la sessió prèvia a la Supercopa d'Europa

La Benzemadependència no preocupa un Madrid que busca la cinquena Supercopa d'Europa

En la prèvia de la final contra l'Eintracht, Ancelotti s'ha mostrat resignat a viure una altra temporada abraçat a la inspiració del francès
Redacció Esport3 Actualitzat

Com no posar-se nerviós davant cap circumstància. Aquest podria ser el títol d'un manual escrit per Carlo Ancelotti. L'entrenador del Madrid s'ha presentat a la sala de premsa de l'estadi Olímpic de Hèlsinki disposat a llançar un missatge balsàmic a l'afició madridista que pogués inquietar-se amb la falta de reforços en atac. Ja en té prou amb els efectius de què disposa i "si Benzema es constipa, ens adaptem":

"Tenim molts davanters, una llista bona amb Karim, Mariano, Hazard, Rodrygo, Asensio, Vinícius. És clar que quan et falta el millor davanter del món afecta l'equip, però tenim solucions alternatives."

Aquest dimecres afrontarà la primera final de la temporada, la Supercopa d'Europa contra l'Eintracht, que pot ser la cinquena a la vitrina del Bernabéu, i el seu referent golejador continuarà sent un Karim Benzema que inaugura la 14a temporada de blanc. Ancelotti sembla resignat a viure una altra temporada abraçat a la inspiració del de Lió, viu a gust amb la Benzemadependència.

"Quan se'n va anar Cristiano, vaig canviar la meva ambició"

El mateix Benzema ha estat el següent a passar per la compareixença que s'ha fet a la capital finlandesa. L'ariet ha esmentat un moment que va suposar un punt d'inflexió a la seva carrera, la marxa de Cristiano:

"Després de la sortida de Cristiano és cert que vaig començar a fer més gols però amb ell havia fet un altre tipus de joc, com a assistent. Em va ajudar molt dins i fora del camp, sabia que podia donar més i, quan fos, havia de canviar el meu joc i ambició."

Res fa pensar que el principal candidat a la pròxima Pilota d'Or deixi de tenir l'ullal ben esmolat.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut