Jordi Alba, durant un escalfament amb el Barça aquesta temporada

Jordi Alba es defensa: "Em va molestar el tema de les rebaixes salarials"

El de l'Hospitalet ha deixat enrere temporalment les incerteses que l'acompanyen al Barça i prepara el debut al seu tercer Mundial
Redacció Esport3 Actualitzat

Després d'uns mesos de turbulències econòmiques i un inesperat rol secundari al Barça, Jordi Alba troba un oasi en la selecció espanyola de Luis Enrique. Des de la concentració de Qatar, el veterà de l'Hospitalet ha atès els micròfons de la Cope per analitzar com ha viscut les incerteses que l'acompanyen al seu club.

Alba no amaga el seu malestar pel fet que la directiva hagi posat els sous dels capitans al centre dels problemes:

"Em va molestar el tema de les rebaixes salarials, a mi ningú em va demanar res. Altres vegades ho he fet i ningú pot dir el contrari. Hem ajudat en tot el que hem pogut. Sempre he actuat com creia que era millor per al club i estic molt content amb el Barça i amb la selecció. Desconec si Piqué ha marxat per això."

Tot i això, a diferència de l'encàrrec del seu company Frenkie de Jong a les altes esferes blaugranes, el lateral reconeix portar-se bé amb Joan Laporta:

"La relació és bona. Ningú m'ha dit que em volien vendre."

Li agradaria jugar més però, en el fons, al Jordi Alba de 33 anys li val amb tenir el respecte dels companys. Complir l'any i mig de contracte que li resta és el seu objectiu.

La competència de Balde, ara també al Mundial

Lluny de sentir-se amenaçat per l'arribada a última hora del jove que li ha barrat el pas al FC Barcelona, Alejandro Balde, li dona consells pel bé de l'equip:

"Faig de veterà, sempre m'ha agradat ajudar la gent que juga en la meva posició. A Balde li aconsello moltes coses en què pot millorar. Ha jugat més partits, ho ha fet bé i l'han cridat per la baixa fotuda de Gayà. M'és igual que jugui en la meva posició, vull que tots en sortim beneficiats."

Alba, un veterà que prepara el seu tercer Mundial de bon humor.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut