Frenkie de Jong, en un partit d'aquesta temporada
Frenkie de Jong, en un partit d'aquesta temporada
Futbol

Frenkie de Jong carrega durament contra la directiva del Barça

El migcampista blaugrana afirma que es va sentir incòmode amb les filtracions del club l'estiu passat i exculpa al tècnic Xavi Hernández

Redacció Esport3Actualitzat

Frenkie de Jong ha llençat un dard contra la directiva blaugrana en unes declaracions al mitjà 'The European Lab' arran de l'episodi viscut aquest estiu, on va estar a punt de sortir del Barça davant la voluntat del club blaugrana de vendre'l a clubs de la Premier com el Manchester United i el Chelsea. El neerlandès ha deixat clar que va ser la directiva qui el va pressionar per abandonar el club. A més, ha assegurat que no té cap relació amb els que porten l'entitat.

"Jo culpo aquesta gent (els que el volien fora), però no tinc res a veure amb ells. No els veig quan estic al club durant la meva rutina diària".

No obstant això, de Jong no ha volgut relacionar aquests fets amb Xavi Hernández, de qui no creu que tingués res en contra seva. 

"És cert que Xavi va deixar la porta oberta a la possibilitat de la meva sortida perquè mai va dir 'Frenkie es queda'. Però no en dono la culpa a Xavi. Mai vaig tenir la sensació que Xavi estava en contra meva i crec que va ser difícil per ell parlar de tot això".

El neerlandès ha afirmat que es veu jugant molts anys al Barça.

"Sóc molt feliç a Barcelona. Quan jugo és genial i viure aquí és perfecte. Em veig al Barça vuit o deu anys més"

 

En una altra entrevista, el migcampista també ha parlat pel mitjà neerlandès 'The Telegraph' de la seva situació al club blaugrana i de les ganes de reivindicar-se.

"Tenia moltes ganes de demostrar que soc millor que els altres i que mereixo estar entre els onze titulars. Sabia que jugaria una mica menys al començament de la temporada que abans. Comptava amb minuts regularment, entrava i jugava un partit de tant en tant."

El 21 del Barça, però, no nega que s'ha sentit molest amb el club blaugrana en referència a les filtracions del seu contracte.

"Un diari va publicar coses del meu contracte. No ho vaig filtrar i només hi havia una altra part que també tenia el contracte. Aleshores això havia de venir del club i penses: no és necessari. M'irritava que ho fes el club."

 

El migcampista no amaga que la seva situació ha canviat i que el Barça cotitza a l'alça.

"Crec que el club ara està en alça novament, ha començat a créixer. Quan jugo és genial i en termes de vida és perfecte."

Anar al contingut