Jimmy Fliyd Hasselbaink, actual entrenador del Queen's Park Rangers (Reuters)

Jimmy Floyd Hasselbaink, esquitxat en l'escàndol de cobrament de comissions il·legals per traspassos

El tècnic holandès del Queen's Park Rangers és l'últim presumpte implicat en aquesta trama de corrupció destapada pel diari anglès "The Telegraph" i que va provocar la destitució de Sam Allardyce com a seleccionador anglès
Actualitzat

Continua l'escàndol en la lliga de futbol anglesa destapat pel diari "The Telegraph". Segons aquesta investigació periodística, fins a vuit entrenadors estarien implicats en irregularitats a l'hora de fitxar jugadors esquivant la normativa de la Federació Anglesa de Futbol. El tècnic holandès del Queen's Park Rangers, Jimmy Floyd Hasselbaink, és l'últim presumpte implicat en aquesta trama de corrupció que va provocar la destitució de Sam Allardyce com a seleccionador anglès.

Hasselbaink hauria estat gravat amb una càmera oculta en un vídeo que mostraria l'exjugador de l'Atlètic de Madrid disposat a formar part d'una agència per fitxar jugadors i participar presumptament en el cobrament de comissions. El tècnic hauria demanat 55.000 lliures per la feina, tot i el conflicte d'interessos que implica fer aquesta activitat i dirigir alhora un equip de futbol.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut