Jérôme Cousin celebra la seva victòria a la cinquena etapa de la París-Niça (EFE)

Jérôme Cousin guanya la cinquena etapa de la París-Niça i Luis León Sánchez manté el liderat

El francès ha fet bona l'escapada del dia i s'ha imposat a l'alemany Nils Politt en els metres finals. En la Tirrè-Adriàtic, l'australià Patrick Bevin és el nou líder després d'una accidentada segona etapa guanyada per Marcel Kittel.
Actualitzat

La cinquena etapa de la París-Niça ha acabat amb el triomf del francès Jérôme Cousin. El murcià Luis León Sánchez manté el mallot groc de líder. L'etapa, de 165 quilòmetres, ha acabat amb els dos últims escapats del dia lluitant pel triomf parcial, Jérôme Cousin i l'alemany Nils Politt. En l'última pujada abans de la meta tots dos han esprintat sols cap a la línia d'arribada. Cousin ha estat més fort a la recta de meta i s'ha endut la victòria.

El gran grup, que ha intentat infructuosament atrapar els escapats, s'ha presentat a la meta només 4 segons després. Enmig del grup hi havia Luis León Sánchez, que ha mantingut els 15 segons que tenia sobre el segon classificat, l'holandès Wout Poels, mentre que el català Marc Soler es manté quart de la general. Divendres arriba la muntanya, amb sis ports en una etapa de 188 quilòmetres.

Patrick Bevin, nou líder de la Tirrè-Adriàtic

La segona etapa de la Tirrè-Adriàtic ha estat força accidentada i amb canvi de líder. Al llarg dels 167 quilòmetres, entre Camaiore i Follonica, s'han repetit les caigudes, la més nombrosa a només set quilòmetres de l'arribada. Els equips dels velocistes s'han hagut d'esforçar molt per portar els seus velocistes ben situats fins a la meta. El més hàbil ha estat l'alemany Marcel Kittel que s'ha imposat al triple campió mundial, l'eslovac Peter Sagan. Hi ha hagut també canvi de líder i ara el mallot blau el porta l'australià Patrick Bevin, que ha desbancat de la primera posició Damiano Caruso.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut