Marc Soler, amb el mallot blanc com a millor jove de la classificació general (@Catradioesports)
Ciclisme

Marc Soler acaba segon a la contrarellotge de la París-Niça i puja a la quarta posició de la general

El ciclista català del Movistar ha fet el segon millor temps en els 18 quilòmetres i mig de recorregut, a només onze segons de l'holandès Wout Poels

Actualitzat

El ciclista català del Movistar Marc Soler ha fregat la victòria en la quarta etapa de la París-Niça, una contrarellotge individual de 18 quilòmetres i mig, en què el ciclista de Vilanova ha fet el segon millor temps. Soler ha fet un temps de 25 minuts i 44 segons, a una mitjana de gairebé 43 quilòmetres per hora.

L'únic ciclista que ha rodat més ràpid que Soler ha estat Wout Poels, l'holandès de l'Sky, que ha trigat onze segons menys que el català. Amb la victòria, s'ha situat segon de la general, que continua encapçalada per Luis León Sánchez. El líder només ha pogut ser setè a l'etapa i ha salvat el mallot groc per 15 segons.

A la nova classificació general, Marc Soler ha pujat fins al quart lloc, a 26 segons de Luis León Sánchez, i és primer de la classificació de joves.

Damiano Caruso, primer líder de la Tirrè-Adriàtic

Aquest dijous ha començat la Tirrè-Adriàtric, amb una contrarellotge per equips guanyada per l'equip BMC, que ha entrat amb Damiano Caruso en la primera posició i això li ha donat, naturalment, el primer mallot de líder. La segona plaça ha estat per al Mitchelton-Scott d'Adam Yates, mentre que l'Sky de Chris Froome ha estat tercer. El britànic continua pendent de saber si serà sancionat o no pel seu resultat anòmal en un control de la passada Volta a Espanya.

Anar al contingut