Javi López: "L'ambient ara és més positiu"

El capità de l'Espanyol admet que l'equip "ha canviat el xip" després de la destitució de Quique Sánchez Flores i la victòria a Montilivi
Actualitzat

Els somriures han tornat a l'Espanyol arran del triomf contra el Girona (0-2). Una bona mostra d'això era el bon ambient que hi havia a l'estand que el club instal·la sempre per Sant Jordi a la rambla de Catalunya, amb presència de nombrosos directius de l'entitat i de jugadors amb pes específic.

Un d'ells, el capità Javi López, ha fet una valoració del moment actual de l'equip, amb la recent destitució de Quique Sánchez Flores, substituït a la banqueta per David Gallego.

"No sé si era necessari un relleu a la banqueta, però l'equip ha canviat de xip. Ahir vam tenir un resultat molt positiu, que era el que volíem. Li desitgem molta sort al tècnic anterior, i el nou ha arribat amb molta il·lusió i entusiasme. Ara l'ambient és més positiu", ha admès López.

"Els derbis sempre són diferents, vam tenir la sort que va caure a la nostra banda. I vam fer molt perquè així fos. El Girona és un rival molt difícil i vam demostrar que podem competir en qualsevol camp. Ara, cal acabar la temporada de la millor manera possible", ha comentat.   

 

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut