Íñigo Martínez, una baixa sensible per a la Reial Societat (Reuters)

Íñigo Martínez es perdrà el partit de lliga contra el Barça a Anoeta per una lesió al soli de la cama esquerra

El central basc de la Reial Societat, que va sonar amb força el passat estiu per reforçar la defensa blaugrana, no podrà enfrontar-se al conjunt d'Ernesto Valverde per uns problemes musculars al soli
Actualitzat

La Reial Societat, pròxim rival del Barça a la lliga, afrontarà la visita dels blaugrana a Anoeta amb una sensible baixa en defensa. El central basc Íñigo Martínez, que va sonar amb força el passat estiu per reforçar el conjunt barcelonista, es perdrà el duel de diumenge que ve per uns problemes musculars al soli de la cama esquerra.

El jugador biscaí serà baixa per un temps indeterminat i la seva tornada dependrà de "l'evolució del procés", segons el comunicat mèdic que ha fet públic la Reial Societat. És una absència molt important per a Eusebio Sacristán, perquè el tècnic donostiarra havia recorregut a Martínez per cobrir la baixa del lateral esquerre Alberto De la Bella, que en principi també es perdrà el xoc contra el conjunt blaugrana.

Els problemes físics d'Iñigo Martínez han estat habituals aquesta temporada i, de fet, únicament ha disputat 11 dels 18 partits de lliga que s'han jugat fins ara, mentre que l'any passat va ser el futbolista de la Reial que més partits va sumar després Yuri Berchiche, ara a les files del PSG. Davant les absències d'Íñigo Martínez i De la Bella, seria el torn per al portuguès Kevin Rodrigues, que, en una temporada en què pràcticament debuta a Primera, ha participat en dotze partits.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut