Filippo Magnini, somrient, en una platja de Sardenya

Filippo Magnini salva un jove d'ofegar-se en una platja de Sardenya

L'exnedador italià, de 37 anys i guanyador de dos ors mundials i nou europeus en la seva carrera, era a la platja de Cala Sinzias amb la seva parella i va ser el primer d'anar al rescat del jove quan els seus amics van demanar ajuda
Actualitzat

L'exnedador italià Filippo Magnini, doble campió mundial dels 100 metres lliures, va ser protagonista del rescat d'un jove que s'estava ofegant en una platja de Sardenya. Magnini, de 37 anys i guanyador de dos ors mundials i nou europeus en la seva carrera, era a la platja de Cala Sinzias amb la seva parella i va ser el primer d'anar al rescat del jove quan els seus amics van demanar ajuda, segons informen els mitjans locals.

L'exnedador italià va aconseguir arribar fins al jove abans que els socorristes i el va portar cap a la riba, quan un altre grup de persones es van afegir per completar el rescat, segons s'aprecia en unes fotografies que circulen en les xarxes socials.

"Tenia molts problemes, es va espantar, va parar de nedar i s'havia empassat una mica d'aigua. Quan el vaig agafar ni tan sols podia parlar i no era fàcil", va comentar Magnini després del rescat, en declaracions publicades pel diari italià "Corriere della Sera".

"Vaig fer el que havia de fer", ha afegit Magnini, que es troba de vacances a Sardenya, a la platja Cala Sinzias, a uns 50 quilòmetres de la capital, Càller.

El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut