Ferran Torres, el referent de Luis Enrique, li dona la raó

El davanter de Foios marca els dos primers gols d'un jugador blaugrana al Mundial i es consolida com a màxim golejador amb Lucho a la banqueta
Actualitzat

El Barça és l'equip amb més representants al mundial i ja ha obert el compte golejador. No ho va poder fer Robert Lewandowski, que va fallar un penal davant Mèxic i comença a patir una malastrugança als mundials, ni tampoc ho va fer Ousmane Dembélé, que, això sí, va firmar una gran assistència cap a Kylian Mbappé en el triomf de França sobre Austràlia. 

Ferran Torres ha anotat dos gols contra Costa Rica, el tercer de penal i el quart de jugada, i ha completat un gran partit que li ha servit per fer esvair dubtes. No pas els de Luis Enrique, que sempre li ha fet confiança. I n'ha tret una bona recompensa: des que l'asturià va accedir a la banqueta d'Espanya, l'any 2018, Ferran Torres és el màxim golejador amb diferència: 15 gols porta ja el jugador blaugrana amb la selecció espanyola. 

 

L'aportació del Barça no s'ha limitat a Torres. La meitat de l'alineació inicial era blaugrana -5 d'11- i tots ells han fet bones actuacions, amb Busquets i Pedri aglutinant el joc cadascú a la seva alçada del camp, i amb Gavi i Alba vestint-se d'assistents. El migcampista andalús li ha posat al català Dani Olmo la pilota per a l'1-0 i el lateral de l'Hospitalet ha centrat la pilota per a la rematada d'Asensio que s'ha convertit en el 2-0. Posteriorment, Gavi s'ha convertit en el golejador més jove de la selecció espanyola als Mundial.     

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut