El porter del Baroka, amb el seu homòleg del Pirates, després del partit (@Baroka_FC)

Espectacular gol de xilena del porter del Baroka per donar l'empat en l'últim segon

El sud-africà va completar la seva brillant acció al final del partit amb una celebració a l'alçada del gol
Marc Béjar Actualitzat

El partit de la lliga sud-africana entre el Baroka i el Pirates va deixar una de les imatges de l'any. Corria el cinquè minut d'afegit de la segona part quan, amb el 0-1 al marcador, el porter dels locals, Masuluke Oskarine, va pujar a rematar un córner a favor. El futbolista sud-africà va aprofitar la centrada per fer l'empat del Baroka amb una xilena gairebé des de la frontal de l'àrea.

No content amb el gol, al més pur estil Ibrahimovic, Oskarine va protagonitzar una celebració a a l'alçada de la seva rematada. Embogits per la jugada, els jugadors del Baroka van acompanyar-lo fins al córner per festejar una de les accions més impactants de la temporada.