Pau Gasol, un dels més destacats en la victòria d'Espanya contra Veneçuela (EFE)

Espanya esclafa Veneçuela en el penúltim amistós de preparació abans dels Jocs Olímpics (91-55)

Nikola Mirotic, amb 15 punts, i Pau Gasol, amb 14, han estat els màxims anotadors del conjunt espanyol, que ha estat molt superior al rival
Actualitzat

La selecció espanyola de bàsquet s'ha imposat a Veneçuela per un contundent 91 a 55 en el penúltim partit de preparació abans dels Jocs Olímpics de Rio disputat a Valladolid. El conjunt dirigit per Sergio Scariolo ha millorat notablement el seu rendiment respecte el matx anterior davant el mateix rival i ha afinat la punteria de cara a l'imminent debut a la cita olímpica.

El blaugrana Víctor Claver, amb nou punts en el primer quart, ha començat a castigar la cistella veneçolana i una asfixiant defensa ha acabat d'ofegar els sud-americans, Al descans, Espanya ja dominava per 23 punts de diferència (48-25), una diferència que ha arribat a ser superior als 40 punts fins als 36 amb què s'ha arribat al final de l'enfrontament.

Nikola Mirotic, amb 15 punts, i Pau Gasol, amb 14, han estat els màxims anotadors del conjunt espanyol, que aquest dijous disputarà l'últim partit de preparació contra la Costa d'Ivori.

NOTÍCIES RELACIONADES
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut