Eric Garcia

Eric Garcia posa el dit a la llaga parlant de Vinícius

El central blaugrana, que encara no ha debutat en el Mundial, explica quines són les virtuts de la selecció espanyola
Redacció Esport3 Actualitzat
TEMA:
Mundial Qatar 2022

Eric Garcia encara no ha debutat al Mundial, però es mostra confiat que el seu moment arribarà. El central de Martorell es declara preparat per jugar quan el seleccionador ho cregui convenient. A la sala de premsa, ja va explicar quin és el punt fort de la selecció espanyola i per què creu que pot arribar lluny en aquest campionat. 

Potser no tenim talents individuals tan destacats com Neymar, Messi o Mbappé, però nosaltres penso que amb els jugadors que tenim i el grup que fem podem plantar cara a qualsevol equip... Òbviament ningú diria que no a tenir un Messi a l'equip, però crec que la nostra força és l'equip. És el que ens ha portat fins aquí i que ens fa jugar d'aquesta manera, i n'estem molt orgullosos. 

El defensa blaugrana, però, ha acaparat més titulars arran de l'entrevista que ha concedit a Radio Marca, on, a preguntes de l'entrevistador, no ha defugit parlar de les seves picabaralles verbals amb el madridista Vinícius en els últims clàssics.

 

(...) Em sembla un jugador molt bo. A mi el que em va fer ràbia és que en l'últim clàssic ell em va venir a dir coses, la càmera ho va gravar i després no va sortir res. Per què no va interessar treure-ho? No tinc cap problema amb Vinícius. Crec que és un grandíssim jugador i ho està demostrant.

La pregunta ve a tomb per l'escena captada en un clàssic del mes de març passat en què Eric li deia a Vinícius: "Tu l'any que ve, Pilota d'Or", quan el brasiler es quedava a terra reclamant un penal inexistent. 

   

 

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut