Victòria del Barça sense Messi davant 20.384 espectadors al Camp Nou

El Barça guanyava 3-0 amb un doblet de Braithwaite i un gol de Piqué, però ha vist com la Reial Societat marcava dos dianes. Sergi Roberto ha firmat el 4-2 de la tranquil·litat
Laura Brugués Actualitzat

Disset mesos després, el públic ha tornat al Camp Nou. 20.300 espectadors han vist el partit a l'estadi amb l'estrena a la Lliga ja sense Messi. A l'onze titular, dos fitxatges: Memphis Depay i Eric Garcia que ha fet parella amb Piqué. Inscrits els dos gràcies a l'acord salarial del Barça, amb Piqué. El central ha sentit càntics amb el seu nom al minut 3 i també n'hi ha hagut per a Messi al minut 10.

El Barça ha protagonitzat una bona sortida amb arribades. La primera de Braithwaite que ha combinat amb Memphis. Griezmann també ha buscat al gol, arran de dues jugades de córner. En la segona ocasió, la pilota ha topat tamb el pal. A pilota parada ha nascut el primer gol. Xut de falta de Memphis, que Piqué remata al fons de la xarxa. El central ha marcat l'1-0 al minut 19 i ho ha celebrat fent petons a l'escut.

Memphis ha tingut el segon a les seves botes, però el xut ha acabat a les mans del porter Remiro. Abans del descans, Braithwaite ha firmat el 2-0 després d'una assistència de De Jong. El danès ha celebrat el gol amb coreografia inclosa.

La segona part ha començat amb una ocasió que Jordi Alba, sol davant el porter, ha enviat a fora. El tercer gol ha arribat arran després d'un detall de Memphis amb passada cap a Alba. Remiro ha refusat el xut del de l'Hospitalet i Braithwaite, molt atent, ha rematat transformant el 3-0. La Reial Societat ha intentat acostar-se a la porteria de Neto tímidament. L'ocasió més clara ha estat de Mikel Merino, que ha refutsat el porter del Barça.

Quan quedaven vuit minuts per al final, el partit s'ha revolucionat. El conjunt basc ha aconseguit retallar distàncies amb dos gols consecutius. El primer de Julen Lobete i després amb un golàs de falta directa d'Oyarzabal, que situava el 3-2 que donava emoció al duel. La tranquil·litat l'ha portat Sergi Roberto, que ja al descompte ha marcat el 4-2 definitiu.