El trofeu del Gamper, en una imatge d'arxiu
El trofeu del Gamper, en una imatge d'arxiu
Barça

Els sorprenents rivals del Barça al Joan Gamper

L'equip masculí jugarà contra el Pumas i el femení ho farà contra el Montpeller en dies i estadis diferents

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha fet oficial els rivals per al trofeu Joan Gamper. Després de la negativa d'equips com la Roma i el Milan, el Barça buscava a contrarellotge un rival a qui enfrontar-se a l'agost. El club blaugrana ha anunciat que l'equip de Xavi Hernández jugarà el diumenge 7 d'agost a les 20.00 contra el Pumas de Mèxic. El partit serà, com és habitual, a l'Spotify Camp Nou, a diferència del femení, que jugarà al Johan Cruyff.

Les jugadores de Jonatan Giráldez, que disputen el Joan Gamper per segona vegada a la història, disputaran el trofeu contra el Montpeller. A banda de fer-ho en diferent estadi al masculí, també es jugarà un altre dia. En aquest cas serà a finals d'agost, en concret, el dia 23, a les 20.00.

El club blaugrana ha anunciat que ha estat impossible trobar un mateix rival per al masculí i el femení, tal com es va fer la temporada passada. En aquella ocasió es va jugar contra la Juventus i la victòria va ser per als dos equips blaugranes. El femení jugarà el 23 d'agost per així assegurar la presència de les jugadores que disputaran l'Eurocopa aquest estiu. 

 
Anar al contingut