Leo Messi intenta un llançament de falta en el partit contra la Juventus (Reuters)
Barça

Els temibles rivals del Barça als vuitens de final de la Champions

Com a segon de grup, l'equip blaugrana pot enfrontar-se amb el Bayern de Munic, vigent campió; el Liverpool, el Manchester City, el Chelsea, el Borussia Dortmund o el PSG

Redacció Esport3Actualitzat

La desfeta del Barça davant la Juventus (0-3) implica que, després de 13 anys seguits passant a vuitens com a primer de grup, l'equip blaugrana ho farà enguany com a segon i, per tant, tindrà el factor camp en contra i tindrà com a possibles rivals alguns dels equips més potents del continent.

Després de disputar-se l'última jornada de la fase de grups, aquests són els que ja s'han assegurat acabar al bombo dels caps de sèrie en el sorteig de dilluns: el Bayern de Munic, vigent campió, el Liverpool, el Manchester City, el Chelsea, el Borussia Dortmund i el PSG. També hi ha la Juventus, que no pot quedar emparellada amb el Barça en haver-se vist les cares a la lligueta.

La llista de possibles rivals del Barça ha quedat completada després que el Reial Madrid, tot i acabar líder del seu grup, no es pugui enfrontar als blaugranes per criteris geogràfics.

 

Anar al contingut