Els jugadors del Girona demanen disculpes pels insults als aficionats a dins de l'autocar i el club obre expedient

Ràpida reacció del Girona després de la difusió a les xarxes socials d'un vídeo on un dels jugadors de l'equip insultava aficionats del club camí de l'estadi del Nàstic
Actualitzat

Els comentaris d'un jugador increpant l'afició en un vídeo que Aday havia pujat a les xarxes han encès un foc en el Girona just en el moment més inoportú: quan l'equip es prepara per aconseguir l'ascens a Primera Divisió. El club ha actuat ràpid i ha anunciat que obrirà un expedient per sancionar els fets quan l'afer quedi del tot aclarit. Però ha demanat també a l'afició que faci pinya en un moment en cal anar tots a una per aconseguir l'ansiat ascens.

Poc després que la junta es reunís d'urgència, els jugadors han comparegut davant la premsa. Ho han fet junts, oferint imatge d'unitat. En veu del seu capità Eloi Amagat han llegit un missatge en el qual han començat demanant "perdó a tots aquells que s'hagin pogut sentir ofesos". Han aclarit que es tractava d'un malentès i que en cap cas es volia ofendre l'afició en general. "Som conscients que els comentaris poden semblar ofensius si no es coneix el context i això ens dol", ha assenyalat Eloi, que no ha revelat la identitat del jugador que va proferir els comentaris.   

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut