El Nàstic fa un pas cap a la permanència frustrant la primera ocasió d'ascens del Girona (3-1)

El Nàstic surt de la zona de descens mentre ajorna l'ascens matemàtic del Girona. En el debut de "Nano" Rivas a la banqueta, l'equip tarragoní ha capgirat el gol inicial de Maffeo amb una diana de Manu Barreiros i dues d'Uche

Els ingredients estaven servits per a un duel intens. Els nervis han presidit el matx al Nou Estadi, entre un Nàstic que necessitava guanyar per escapar-se del descens, i un Girona que en tenia prou amb un punt per assegurar-se l'històric ascens a Primera.

A l'equip de Pablo Machín se li ha posat el partit de cara des d'un bon principi. No s'havia jugat ni un minut quan Pablo Maffeo ha agafat un mal rebuig defensiu del Nàstic i ha avançat l'equip gironí. Els visitants han pogut controlar el partit sense massa problemes fins al descans, davant un Nàstic ansiós per les urgències i amb poques idees en atac.

Però els nervis han canviat de bàndol en la represa. En el minut 49, Manu Barreiro s'ha avançat a la defensa i ha establert de cap l'empat aprofitant una bona centrada d'Ikechukwu Uche. Deu minuts més tard, el mateix Uche ha provat un xut llunyà i creuat que ha sorprès un descol·locat Bono (2-1).

El Girona no ha sabut reaccionar en veure's per darrere en el marcador. Uche ho ha aprofitat per tornar a batre Bono en el minut 68. Ha controlat una pilota a l'àrea petita d'esquenes i ha pogut girar-se i marcar el tercer gol (3-1), que ja semblava assegurar tres punts que poden ser vitals per a la permanència del Nàstic. El nigerià ha marxat entre aplaudiments al minut 72. Sense ell, els companys han sabut controlar un Girona carregat de dubtes. A l'equip blanc-i-vermell només li falta un punt per assolir l'anhelat ascens a Primera. La setmana que ve, a casa contra el Saragossa, tindrà una nova oportunitat.